Yine hakem yine hakem... Süper Lig maçlarında her zaman baş kahraman olmayı başarıyorlar. Bu kez de Karagümrük'ün 3 puanı elinden alınıp Fenerbahçe'ye hediye edildi. Samet'in Livakovic'ten önce kalecilik yapması es geçildi. Böylesine skandal bir kararın açıklaması yok!

AA-20231126-33032413-33032406-FENERBAHCE_VAVACARS_FATIH_KARAGUMRUK

FENERBAHÇE SEZON BAŞINDAKİ GÖRÜNTÜSÜNDEN ÇOK UZAK

Önce sakatlıklar, ardından gelen puan kayıpları ve yok olan baskılı oyun. Fenerbahçe sezona çok iyi başladı ama gidişat pek de öyle değil. Önce Trabzonspor ardından Adana Demirspor'a karşı yaşanan puan kayıplarının ardından pek de toparlanabilmiş gibi değil Sarı Lacivertliler. Fred, Becao ve Djiku'nun yokluğu elbette önemli ancak ortada bir oyun yok. Fenerbahçe bu üç oyuncuya da bağlı olmamalı ki zaten değil.

AA-20231126-33032209-33032200-FENERBAHCE_VAVACARS_FATIH_KARAGUMRUK

HÜCUM BOZUNCA SAVUNMA DA DİRENEMEDİ

Fenerbahçe sezon başında bulduğu golleri mumla arar oldu. Hücum hattında Dzeko ağır kalıyor. Tadic arkadaşlarına laf saymaktan futbol oynayabilirse daha verimli olacak. İrfan Can takımın en iyisi. Szymanski ise son haftalarda formsuz. İleri uç gol yapamayınca savunmanın da direnci kırılıyor. Sezon başında pozisyon vermeyen Fenerbahçe şimdi her maç eli yüreğinde maçı bitiriyor.

AA-20231126-33031837-33031836-FENERBAHCE_VAVACARS_FATIH_KARAGUMRUK

VERİLMEYEN PENALTI TAM BİR SKANDAL!

Pozisyonu tüm Türkiye görmüştür. Ancak ne hikmetse görmesi gereken 2 kişi göremedi! Orta hakem Arda Kardeşler ve VAR hakemi Hüseyin Göçek. Hadi diyelim Arda Kardeşler'in açısı kapalıydı göremedi. Hüseyin Göçek o sırada dizi mi izliyordu da apaçık penaltıyı göremedi. İzahı yok pozisyonun. Maç 1-1. Dönüşünde Fenerbahçe attı 2-1 kazandı. O ana kadar önemli bir fırsat da yakalayamamıştı Sarı Lacivertliler. İşin en kötü yanı bunun bir yaptırımı yok. Hakemler her hafta canının istediğinden puanı alıp diğerine hediye ediyor ancak bunun hiçbir karşılığı olmuyor. Bu düzen devam ettikçe de bu tip haksızlıklar devam edecek. Asıl bu maçın VAR kayıtları açıklanmalıdır! Üstelik verilmeyen sarı kartları saymıyorum bile...

AA-20231126-33032209-33032208-FENERBAHCE_VAVACARS_FATIH_KARAGUMRUK

İSMAİL KARTAL NEDEN BU KADAR GERGİN?

İsmail hoca maçın başından sonuna kadar çok gergindi. Üstelik yaptığı hamleler de doğru değildi. Sahanın en iyisi olan İrfan Can, sırf 15 milyon euroya transfer edildiği için oynatılması gereken Cengiz Ünder'e bıraktı yerini. Orta sahada Crespo ve İsmail zaten bir uyum sağlayamadı. Fred dönmediği sürece o bölgede daha çok sorun yaşanacak. Bu tip sorunlar halledilmesi gerekirken İsmail Kartal imkanlarının kısıtlı olduğunun farkında olsa gerek ki bu gerginliği hem yüzüne hem de hamlelerine yansıyor.