Yürüyemeyen Icardi, her topu kaybeden Kerem, kalitesinin yüzde onunu bile sahaya yansıtamayan Ziyech, şansa gelen bir gol, çok kötü bir futbol ve kuş olup uçan 3 puan... Galatasaray'ın Hatay deplasmanının özeti böyleydi. Haayspor oynayabileceği en iyi futbolla kazanmasını bildi. Okan Buruk için ise bazı futbolcularla külahları değişmenin vakti geldi...

ICARDI'NİN İNADI ZARAR VERİYOR!

galatasaray-hatayspor-2

Galatasaray'ın süper yıldızı Icardi haftalardır sakat sakat oynuyor. İlk başlarda fedakarlık olarak görünen bu durum yavaş yavaş takıma zarar vermeye başladı. Koşamıyor, pas yapamıyor, şut çekemiyor. Sahanın içinde bir hayalet gibi dolaşıyor. Çünkü vücudu kaldırmıyor. Hala sakat, ara ara sekiyor, pozisyonları boşa harcıyor. Milli arada iyileşmesi bekleniyor ama tedavisi bitmeyecekse oynamasın daha iyi. Antrenmana bile çıkmadan oynadığı maçlarda takımı bir kişi eksik bırakmaktan başka bir şey yapamadı çünkü.

AVRUPA'DA BAŞKA TÜRKİYE'DE BAMBAŞKA

Şampiyonlar Ligi'nde devlere kök söktüren Galatasaray ligde düşük bütçeli anadolu takımlarını zar zor yeniyor. Bu işin böyle gitmeyeceği kesin. Oyuncular mı maç seçiyor hoca mı onu bilmiyoruz. Ancak büyük bir problem olduğu apaçık ortada. İstatistiklere bakıldığında maçın hakimi gibi görünse de pozisyon üretemesi sarı kırmızılılar. Yan pas, geri pas, savunma arkasına uzun top ve kayıp. Bu şekilde 500 pas yapsan ne olu 1000 pas yapsan ne olur!

galatasaray-hatayspor-1

Kerem Aktürkoğlu'nun artık kendisine bir çeki düzen vermesi gerekiyor. Performansı her geçen gün daha da düşüyor. Zaha hala beklenen seviyede değil. Ziyech'in ne yaptığı belli değil. Kazımcan iyi niyetli ama Galatasaray seviyesinde değil. Milli aradan sonra başka bir Galatasaray izleyeceğimizi düşünsem de işler değişmezse Fenerbahçe'nin işi çok kolay olacak.

TRANSFER!

Yaz transfer döneminde neredeyse yeni bir 11 kuran Galatasaray'a hala transfer lazım. Merkez orta saha hala eksik. Sol bek yok. Günay'a güvenilmiyor. Icardi'nin yedeği Bakambu olamaz. Devre arasında Erden Timur'u oldukça zor bir süreç bekliyor.