Yıllardır aynı hikaye. Her hafta maçlarda skandal kararlar silsilesi. Ardından çıkıp konuşan yöneticiler. Tehditler, yalanlar, iftiralar, savcıları göreve çağırmalar ve daha neler neler... Bu kez ipin ucu kaçtı gitti. TFF Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi'ye çağrımdır. Lütfen hakem problemine bir çözüm bulun yoksa işler iyice içinden çıkılamaz bir hal alacak. 

BU ÜLKEDE HAKEMLER NEDEN DOKUNULMAZ?

Yak bir takımın başını, milyonlarca insanın yatağına huzursuz girmesine sebep ol bir de ukala tavırlarınla hiçbir şey olmamış gibi devam et. Hakemler artık insanların sinir uçlarına dokunuyor. Galatasaray'ın verilmeyen penaltısı. Büyük skandal! Beşiktaş maçında Başakşehirli Opoku'ya çıkmayan kırmızı. Görmemek için kör olmak gerekiyor. Fenerbahçeli Oosterwolde'yi kündeye getiren Adana Demirsporlu futbolculara sarı kart bile çıkmaması. Akıl tutulması. Tüm bunlar 24 saat içinde yaşandı. Bunlar izleyebildiğimiz 3 büyüklerin maçlarında olanlar. Daha geride kalan 7 maç ve alt ligler de var. Onlarda da aynıları oluyor. Akıl alır şey değil...

AA-20231112-32837677-32837672-YUKATEL_ADANA_DEMIRSPOR_FENERBAHCE

VAR HAKEMLERİNE BOŞUNA MAAŞ VERİLİYOR

VAR ekranlarında bir yandan ya dizi açık ya da hakemlerin ciddi göz problemleri var. İnanılmaz pozisyonları kaçırıyorlar. Bırakın tekrar tekrar izleme şansını, evde izlerken bile rahat rahat gördüğümüz pozisyonları kaçırıyorlar ya da kaçırmak istiyorlar. Anlamıyorum. Çünkü bunun bir takıma karşı olduğunu düşünmüyorum. Daha çok eşitleme çabası bu hale getiriyor. Geçen hafta Galatasaray'a yaptık bu hafta Fenerbahçe'ye yapalım. Arada bir Beşiktaş'a da yapalım. Trabzonspor'un da hatrı kalmasın onu da ince ince doğrayalım. Bu şekilde futbolun değerini düşürüp kulüplerin tüm emeklerini boşa çıkarmak büyük bir suçtur. Milyonlarca avroluk kulüpleri 3-5 hakem parmağında oynatamamalı! Bunun bir yaptırımı olmalı...

AA-20231111-32818642-32818631-ATAKAS_HATAYSPOR_GALATASARAY

NE İLK NE DE SON OLACAK

Bu hafta verilmeyen penaltıları, kırmızıları konuştuk. Milli aradan sonra başka skandalları konuşacağız. Sonu gelmeyecek. Öyle bir düzen kurulmuş ki doğru söyleyeni değil 9, 99 köyden kovuyorlar. Sisteme dahil olursan işin Almanya'dan iyi. Biraz çıkıntıysan ne maç alırsın ne de başka bir şey. Tekrar tekrar söylüyorum her gün de söyleyeceğim. Bu hakemler ve düzen değişmeden Türk futbolu hiçbir zaman büyük ligler arasına giremeyecek!

AA-20231112-32834026-32834020-BESIKTAS_RAMS_BASAKSEHIR

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEHLİKE!

Bazı taraftarların takipçi sayıları bir hayli fazla. Üstelik her yazdıkları da dikkate alınıyor. Büyük kavgalar çıkıyor. Bazı anonim hesapların adı deşifre edilip ev adresleri paylaşılıyor. 18 yaşının altında olanların sayısı da bir hayli fazla. Eğer bir gün birine zarar gelirse de bunun en büyük sorumlularından biri hakemlerdir!