Ankara’da yaşayan Özlem Azim, kar maskesi takan bir kişi tarafından asitli saldırıya maruz kaldı. Saldırganın elinde şişe olduğunu, en azından yüzünü koruyabilmek için arkasını döndüğünü, fakat kendini koruyamadığını ifade etti. Yanıklar ve acılar içinde kalan genç kadın, uzun süre tedavi gördü. Saldırı şüphelisi i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı fakat saldırıyı gerçekleştirenin kendisi olmadığını iddia ettiği öğrenildi.

‘AL SANA’ DİYEREK HAKARET ETTİ

Genç kadının iddialarına göre, saldırıyı gerçekleştiren kişi eski eşiydi. Devlet tarafından gizli tutulan adresini tespit etti. Kendisini gördüğünü ve sıvıyı yüzüne atarken, al sana diyerek hakaret ettiğini ifade etti.

‘HTS KAYITLARI KONTROL EDİLSİN’

Saldırı şüphelisi eş, avukatı aracılığıyla, telefon sinyallerinin yani HTS kayıtlarının kontrol edilmesini talep ederek saldırganın kendisi olmadığını, saldırı saatinde evde olduğunu ifade etti.

‘ADALET YERİNİ BULSUN’

Özlem Azim, HTS kaydını hesaba katarak, eşinin cep telefonunu bilinçli olarak evde bıraktığını savundu. Güzergahtaki güvenlik kameralarının kontrol edilmesini, oradan muhakkak bir şey çıkacağını söyledi. Acılar içinde tedavi gören genç kadın, cezaevinden çıkarsa ölümüm olacak diyerek, gereken neyse yapılmasını ve adaletin yerini bulmasını talep etti.

Editör: TE Bilisim