Son dönemdeki fahiş zamların ardından ev sahibi-kiracı kavgaları yeni bir boyut kazandı. Ev sahibi-kiracı tartışmasında inanılması güç bir olay yaşandı.

BÖYLESİ NE GÖRÜLDÜ NE DUYULDU

Ev sahibi istediği kirayı vermeyen kiracısını hayatının şokunu yaşattı. Kiracısı evde yokken çilingirle eve giren ev sahibi, kiracısı eve giremesin diye eşyaları çıkartıp evin kapısına duvar ördü.

İstanbul Ataşehir’de 7 yıldır kirada yaşayan emekli Kubilay Çelik ile ev sahibi arasında son dönemdeki zamların ardından kira tartışması çıktı.

KİRAYA 4 KAT ZAM TALEBİ

Kiracı Çelik’in iddiasına göre ev sahibi kiralardaki fahiş artışlara iştahı kabaran ev sahibi onu evden çıkarabilmek için her yolu denedi. Ev sahibinin kirayı artırmak istediğini belirten kiracı Kubilay Çelik,  “Bin 600 lira kira veriyorduk biz. 6 bin lira 7 bin lira kira istemesi bir emekli insandan bana göre gülünç bir olay” dedi.

SURATINA PARA ATTI

Kira için yaklaşık 4 kat zam talebinin ardından ev sahibi ile kiracının kira anlaşmazlığı husumete döndü. Kirasını otomatik ödeme talimatıyla ödediğini belirten Kubilay Çelik, ev sahibinin kirayı alınca gelip parayı suratına attığını söyledi.

KİRACISI YOKKEN KAPIYA DUVAR ÖRDÜ!

Bu olaydan sonra birkaç günlüğüne memleketine gidince istediği kirayı alamayan ev sahibi kiracısı Çelik’in kapısını duvarla ördü. Memleketten dönünce şoka uğrayan Çelik, “Memleketime gitmiştim. 2,3 gün burada yoktum. Eve girmemem için aklı sıra kapıyı duvarla örmüş. Şok oldum. Kapımı tamamen duvar haline getirmiş kapatmış. İnsan nasıl bir düşünceye sahip olabilir bunu yapmakla ne yapmak ister onu anlamış değilim.” dedi.

ŞOK ÜSTÜNE ŞOK

Gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşıran kiracı, polis eşliğinde örülen duvarı kırdırdı. Çilingir eşliğinde de kapıyı açtı ama içeri girdiğinde eşyalarının olmadığını görünce gördüğü manzara karşısında bir kez daha şoka uğradı.

“BU RESMEN HANEYE TECAVÜZ”

Ev sahibinin adli kollukları kandırdığını belirten kiracı Çelik, “Evin içerisine olur olmaz kişiler girip çıkıyor. Adli kollukları da kandırarak benden habersiz bir şekilde açmışlar. Benim bilgim dışında bütün eşyalarımı boşaltmış. Haneye tecavüz bir yerde gaspa giriyor bu” diye konuştu.

KİRACI SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Yapılanların insanlıkla bağdaşmadığını ve bu işi sonuna kadar bırakmayacağını belirten Kiracı Kubilay Çelik, ev sahibi hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtirken ev sahibi de bambaşka bir iddiada bulundu.

EV SAHİBİNDEN ‘UYUŞTURUCU’ İDDİASI

Kiracısının evinin kapısına duvar ören ev sahibi iddiasında şunları söyledi: Kiracı çıktı uyuşturucu bağımlısına teslim etti. Biz de duvarı ördürdük.

Editör: TE Bilisim