Ekran Haber'den Başak Bilgin'in Haberine göre, İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde erkek arkadaşı tarafından önce darbedilen ardından ise tacize uğradığı iddia edilen kadın, dehşeti yaşadı. İddiaya göre iki arkadaş Bayrampaşa'daki bir binanın ikinci katındaki daireye geldi. Bir süre konuştuktan sonra sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı aralarında tartışma çıktı.

ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA CAMA ÇIKTI!

Darbedip taciz etmekle suçladığı erkek arkadaşını odaya kilitleyen mağdur kadın, cama çıkarak yardım istedi.Hemen çevredikeler olay yerinin etrafında toplandı. Kadının çığlıkları git gide artarken, odaya kilitlediği şüpheli o esnada kapıyı kırmaya çalıştı.

KORKUSU DİNMEDİ!

Can kurtaran yok mu diye bağıran kadın ikinci kattan aşağı atlamaya da çalıştı. Çevredekiler şaşkın bakışlarıyla kurtarılmayı bekleyen mağdur kadının yardımına ise polis ekipleri yetişti.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI!

">

Kapıyı kırmaya çalışan şüpheli adam, kadının ekiplere anahtarını vermesi üzerine, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. İkisi de birbirinden şikayetçi olurken, konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim