Ekran Haber'in edindiği bilgiye göre, Ümraniye’de eşi ve oğlu ile birlikte yaşayan Ahmet Ali İçmek (70) geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandı. Maske takmadan dolaşan ve mesafe tedbirine dikkat etmeyen adam ile eşi Hava İçmek arasında tartışma çıktı.

KENDİNİ İZOLE ETMEDİ, SOKAĞA ÇIKTI

Uyarılara bir türlü aldırış etmeyen yaşlı adam, virüsü ailesine de bulaştırınca sinirler iyice gerildi. Kavgaya çiftin 26 yaşındaki elektrik mühendisi oğulları Birol İçmek de dahil oldu. İddiaya göre karşılıklı bağrışmalar ve tehditlerin ardından, Ahmet Ali İçmek mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşi ve oğlunu tehdit etti. Birol İçmek ile babası arasında boğuşma yaşandı.

Korona kavgası kanlı bitti

BIÇAKLI KAVGA AİLE FACİASIYLA SON BULDU!

Boğuşurken bıçağı eline geçiren Birol İçmek babasını boynundan iki, göğsünden de bir kez yaraladı Evdekiler durumu hemen polise ve ambulansa bildirdi ancak ekipler geldiğinde Ahmet Ali İçmek hayatını kaybetmişti.

KORONAVİRÜS YÜZÜNDEN BABA KATİLİ OLDU!

Ümraniye Asayiş Büro ekipleri, baba katili evladı gözaltına aldı. Ifadesinde, koronavirüs nedeniyle tartıştığını ve kendisine bıçakla saldırınca savunduğunu söyledi. Babası toprağa verilirken, katil evlat cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilisim