Ekran Haber'den Başak Bilgin'in Haberine göre, İstanbul Gaziosmanpaşa'daki AVM'de bulunan bir giyim mağazasında, akıllara durgunluk veren bir soygun yaşandı. 

FİLM GİBİ HIRSIZLIK!

AVM'de çalışan soyguncu, arkadaşıyla beraber giyim mağazasını soymak için bir plan yaptı.Çalışan saat 20.00'da, alışveriş merkezine geldi. Tüm soğukkanlıyla asansörden inerek, soygun yapacağı mağazaya doğru yürüdü. Dikkat çekmemek adına mağazada bir süre oyalanan müşteri kılıklı hırsız,saklanacağı kabine elinde ki yemek poşetiyle beraber yöneldi.

SUÇ ORTAĞI SAKLANMASINA YARDIM ETTİ!

AVM'nin kapanmasına yakın görevliler mağazaların kabinlerini kontrol ediyordu. Hırsızın suç ortağı mağaza çalışanı ise görevliyi ikna ederek oradan uzaklaştırdı. Hemen ardından mağaza da kapandı. 

RAHATLIĞI PES DEDİRTTİ!

Önceden aynı AVM'de çalıştığı için herşeyin yerini eliyle koymuş gibi bulan soyguncu, 22.30 sıralarında, karnını doyurduktan sonra kabinden çıkarak, paraların olduğu kasa bölümüne doğru yöneldi.

KASADAKİ PARALARI ALIP KAÇTI!

Mağazanın kasasındaki 200 bin lirayı alarak oradan bulduğu bir çantaya dolduran hırsız şüphelisi, mağazadan aldığı birkaç kıyafetle mağazanın yangın merdiveninden kaçtı.Daha sonra kuytu bir yere giderek çaldığı kıyafetleri giyen hırsız, sırra kadem bastı.

KARDEŞİNİN BURNU İÇİN HIRSIZLIK YAPTI!

Olayın ardından hemen harekete geçen  Gaziosmanpaşa Asayiş Büro ekipleri, Yüzlerce saatlik kamera görüntüsünü  inceledi.  Yapılan araştırmalar sonucunda, hırsızın yakalanma sürecinde ki geçen süre de  çaldığı parayla harcamalar yaparak, kız kardeşinin burnuna estetik amelilat yaptırdığı da iddia edildi. 

EVİ UYUŞTURUCU SERASI!

Hırsızlık şüphelisinin kaldığı ev belirlendi. Adrese düzenlenen operasyonda, gördükleri manzara karşısında şoke olan ekipler, evini uyuşturucu serasına çeviren hırsızlık şüphelisini ve o mağaza da çalışan suç ortağı arkadaşını kıskıvrak yakaladı.

Editör: TE Bilisim