Ekran Haber'den Başak Bilgin'in haberine göre, İstanbul'da yaşayan 56 yaşındaki Muzaffer Karasan, 19 Kasım 2021'den beri yakalandığı korona illetinden kurtulamadı.

Lösemi tedavisi gördüğü sırada koronaya yakalanan talihsiz adamın tam 14 ayda 78 test yaptırdı. Bu testlerin tamamında pozitif sonuç çıkan Karasan, "Pozitif çıkmasına akıl sır erdiremiyorum. Bu insanda psikolojik bir sıkıntıya, çöküntüye neden oluyor. Bağışıklık sistemimin çok düşük olduğu, buna karşılık negatif çıkmadığı söyleniyor" diye konuştu.

TORUN HASRETİ EN ACISI

Kendisinin birçok dönem tek başına kaldığını ve ziyaretine gelinmediğini belirten Karasan, en zor olanın ise torunlarını görememek olduğunu söyledi. Torununu 14 aydır pencere ardından seven Karasan, "Torun hasreti de yüreğimi dağlıyor. Ne sıcaklığını hissedebiliyorum ne kokusunu duyabiliyorum" dedi.

ÇÖZÜM İSTİYOR

Covid durumuna 'Lazcovit' ismini veren Karasan, birçok yetkili kurumu aradığını ve sonuç alamadığını belirterek "Perişan olduk, bayağı bir zahmetli oluyor. Bu iş çözüme varsın" ifadesini kullandı.

YAŞAM TARZI OLARAK POZİTİF

Şimdi tek hayali testinin negatif çıkması olduğunu söyleyen Karasan, "Ben yine de yaşam tarzım olarak pozitifliği seviyorum" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim