Dışişleri Bakanı Haberleri

Dışişleri Bakanı haberleri ve güncel Dışişleri Bakanı gelişmeleri, Dışişleri Bakanı ile ilgili tüm video, Dışişleri Bakanı fotoğrafları ve Dışişleri Bakanı haberleri Ekran Haber - Son Dakika Haberleri, Güncel Haberler ve Günün Haberleri sitemizde


Politika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile bir araya geldi.

Gündem

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre Bakan Fidan, Türkiye'nin dış temsilciliklerinde görev alacak ve büyükelçilik yapacak isimlere yeni görevlerini bildirdi.

Gündem

Çin Dışişleri Bakanı Vang Yi ile ortak basın toplantısında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Bu şehirler (Kaşgar ve Urumçi), Çin-Türk...

Politika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Prag'da buluştu.

Magazin

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Biz, onlar (AB) tercih kullanmıyor diye kendi merkez ülke olma stratejimizden ve tarihsel yolculuğumuzdan vazgeçmeyeceğiz" dedi.

Dünya

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, helikopter kazasında hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Reisi ve beraberindekilerin içinde olduğu...

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun dünya için güvenlik sorunu haline geldiğini belirterek, "İsrail işgalci bir güçtür, savaş...

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye’nin, Güney Afrika tarafından İsrail’e Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) açılan soykırım davasına müdahil olacağını açıkladı.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Cumhurbaşkanımızın Irak'ı ziyaretinde 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı" dedi.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass'ı kabul etti.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Gündem

Son dakika haberleri... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüşmesi yaptı.