‘’İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik geçici Mustafa Kemal… İkinci Mustafa Kemal, onu 'ben' kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir!’’  Biz derken sizi kastetmedi elbette! Atatürk benzerliğiyle ortada dolaşan, Atatürk benzerliğini gelir kapısına dönüştürenlere tabii sözüm.
Bir değil , üç değil, beş değil… sayıları 9’u buldu.

Baktılar bu işte ‘’iyi para’’ var ‘’ben gerçekten benziyorum’’ diyerek kendilerini kandırdılar, Mustafa Kemal Atatürk sevgisini suistimal için etkinliklerde aldılar soluğu.
Tabii onlar için en güzel tarihler 23 Nisan , 19 Mayıs , 30 Ağustos , 29 Ekim ve 10 Kasım! Yılda 5 önemli günleri var. Ne de olsa bu günlerin hasılatı büyük onlar için.
Sosyal medyadan yayın açarak para kazananı da var içlerinde , halkın arasına karışıp fotoğraf çektireni de!  

Artık son Atatürk ‘’benzeri’’nin yaptıkları bardağı taşıran son damla oldu.

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Milas’ta düzenlediği etkinlikte Mareşal üniformasıyla çıktı ortaya, masaları tek tek dolaşıp etkinliğe katılanları selamladı.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi aslında onu görmek demek mutlaka yüzünü görmek değildi! Keşke görebilsek o ayrı ama ‘’benzerlerinin’’ yüzlerini gördükçe Atatürk’ü daha çok özlüyoruz…

SEN NEYMİŞSİN BE DİLAN…

Uzun uzun anlatmayacağım zaten günlerce izlediniz o ‘’muhteşem’’ hayatları! Şimdi tek tek incelemeye alınıyor o ‘’sonradan görme’’ fenomenler. Belki de sonradan görme olmasalar işleri tıkır tıkır yolunda gidecekti. Şimdi aldığım duyumlara göre ‘’ya bu işin ucu bize de dokunursa?’’ diyenler varmış hesaplarındaki altınlı, güllü paylaşımları kaldırırlar mı bilemem. Ama şu bir gerçek: Dilan Polat sosyal medyada pek çok sonradan görmenin uykularını kaçırmış gibi görünüyor. Akıllarda şöyle bir soru da yok değil hani ‘’Neden hepsi aynı yolu izliyor, estetikle işe başlıyor? Görünmez olduklarını düşünüyor olabilirler mi?’’