Başlığı atıp bırakmak istedim bir an! Her şeyi anlatıyor diye düşündüm ama yazmadan da olmaz tabii.

Seçil Erzan geçtiğimiz günlerde 252 yılla yargılandığı davada 2. kez ifade verdi. Çağlayan Adliyesi son günlerde en kalabalık duruşmalardan birine daha ev sahipliği yaptı.

Kimi zaman ağladı, kimi zaman ''anlatsam yer yerinden oynar ama... '' der gibiydi.

Müştekiler de oradaydı ama Gözler o ''ünlü'' müştekileri aradı. Onlar yoktu! Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan mahkemeye mazeret dilekçesi gönderdi.

Acaba neden gelmediler duruşmaya? Mağdur olmuşlardı ''ellerinde, avuçlarında ne varsa Erzan'a teslim etmişlerdi. Şimdi mazeret belirtmenin sırası mıydı!

Mahvoldular, yıkıldılar... Ama duruşma salonuna gelerek nasıl bir mağduriyet yaşadıklarını Seçil Erzan'ın da yüzüne bakarak anlatamadılar!

Secil Erzan Adliye

Erzan'ın şu sözleri de sizce de çok düşündürücü değil mi ''Bana para vermeyin diye yalvarıyordum resmen!'' Anlaşılan mağdurlar o kadar çok alışmış ki ''mağdur'' olmak için yoğun bir çaba sarf etmişler. Arda Turan değil miydi bankadan kredi çekerek Erzan'a teslim eden?

Terim de duruşmada yerini aldı! Hayır hayır Fatih Terim değil! Onun olaylarla bir alakası yok! olsaydı dava dosyasında adı olurdu en azından ifadesi falan alınırdı. Ama onun bu olaylarla bir ilgisi yok. Kızı Buse Terim 'den bahsediyorum. Terim'i kızdıran bir soru geldi Fatih Terim'in adının fonda geçtiği ve kendilerini uyarıp uyarmadığı soruldu. Buse Terim'in cevabı her yerde var bakabilirsiniz soru önemliydi ve Buse Terim'i kızdıran bir soru olmuştu.

Yukarıda da bahsettim Seçil Erzan ''Anlatsam yer yerinden oynar'' der gibiydi sanki!

Anlatamadıklarını havale etti ''ilgilenin'' mesajı verdi anlayana!

''MASAK'ın herkesin hesaplarını incelemesini istiyorum '' dedi.  "Ben bir canımla ortada kaldım, kimseye derdimi anlatamıyorum'' diye de ekledi.

Ve Türkçemize eklediği o '' Terim!''

''Herkes yer içer, hesabı Seçil öder''

Artık bu saatten sonra hesabı kim öder bilinmez ama adama sorarlar hırsızın hiç mi suçu yok diye! Kalın sağlıcakla...