İstanbul Bakırköy’de park halindeki bir lüks aracı gözlerine kestiren hırsızlar, adeta zamanla yarışarak sadece birkaç dakika içinde otomobilin gösterge panelini çaldı.

Akşam saatlerinde arkadaşını ziyarete gelen iş insanı İbrahim Dal, sabah saatlerinde polisin telefonuyla adeta şoka uğradı. Polisin telefonuyla uyanan Dal, “Polis aradı, ‘arabanızı patlatmışlar’ dedi. Uyuyordum, bir anda şok olduk. Arabanın komple patladığını sandım” diye konuştu.

PARÇALAYA PARÇALAYA ÇALDILAR

Park halindeki lüks otomobili gözlerine kestiren hırsızlar adeta zamanla yarıştı. İddiaya göre hırsızlar araçla, lüks otomobilin yanına geldi. Biri aracın camını kırarak içeri girdi ve arabanın değerli olan bölgelerini söküp uzaklaştılar.

SAĞLAM BIRAKTI, HURDA BULDU

Koşarak arabasını park ettiği yere gelen Dal, lüks otomobilini paramparça halde buldu. Sağlam bıraktığı aracının hırsızlar tarafından hurdaya çıkarıldığını gören araç sahibi Dal, “Camı ayakla kırmışlar diye düşünüyorum. Direksiyonu yamultmuşlar, paneli çalmışlar.” dedi.

"250 BİN LİRALIK HASAR VAR"

250 bin liralık faturayla sarsılan İbrahim Dal, “Kaskosu var ama böyle arabaları da kaskodan yaptırdığın zaman hasar kaydı çıkıyor. Bu da arabanın değerini düşürüyor. Mecburen cepten yaptıracağız” diyerek isyan etti.

Polis, lük otomobili paramparça edip değerli parçalarını çalan hırsıları arama çalışması başlattı

Editör: TE Bilisim