Ekran Haber'in edindiği bilgilere göre, Gebze'de Ataman ailesinin bahçesinde beslediği köpekler sitede krize neden oldu. 

Pelin Ataman Akyol, 9 ay önce Gebze’de bir siteye taşındı. O sitede 3 sokak köpeği vardı. Üçünü de sahiplenen hayvansever kadın, onları beslemeye başladı ama iddiaya göre bu durumdan site yöneticisi rahatsız oldu.

KÖPEKLERİ ARTIK SİTEDE BESLEMEYİN!

İddiaya göre, Yönetici site sakinleri tarafından alınan kararı gerekçe göstererek, Ataman'a mesaj attı. '' Köpekleri artık sitede beslemeyin'' çağrısında bulunan yönetici, aynı gün belediye ekiplerine de şikayette bulundu.

KÖPEKLERİ BAYILTTILAR!

Şikayet üzerine siteye gelen belediye ekipleri, iddiaya göre köpeklerden ikisini bahçenin dışında yakalayarak, kamyonete koydu. Üçüncü köpek ise bahçenin içerisindeydi. Kapıyı açarak özel mülke giren ekipler, o köpeği de bayıltarak yakaladı.

ORASI BİR ÇÖPLÜK!

Köpeklere bir türlü ulaşamayan aile, soluğu belediyede aldı. Duydukları karşısında şoke olan aile, 3 köpeğin de besleme alanına yani boş bir araziye bırakıldığı öğrendi. Bir haftadır köpekleri bulmak için o boş araziye giden Ataman, '' Bir çöplük yani öyle söyleyeyim, köpekleri hiçbir şekilde bulamıyoruz'' dedi.

">

AİLE İSYAN ETTİ!

3 köpeğinde kontrollü ve kısır olduğunu söyleyen aile yaşadıkları bu duruma isyan ederken, köpeklerini bulmak istediklerini söyledi.

ŞİKAYETÇİ OLDU!

Pelin Ataman Akyol, belediye ekibi ve site yöneticisinden şikayetçi oldu.

Editör: TE Bilisim