Hastane saldırısı Haberleri

hastane saldırısı haberleri ve güncel hastane saldırısı gelişmeleri, hastane saldırısı ile ilgili tüm video, hastane saldırısı fotoğrafları ve hastane saldırısı haberleri Ekran Haber - Son Dakika Haberleri, Güncel Haberler ve Günün Haberleri sitemizde


Gündem

Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi kantininde 7 kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Hasta ziyaretine gelen...

Dünya

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun danışmanı Hananya Naftali, El-Ehli Baptist Hastanesi saldırısını İsrail'in yaptığına dair paylaşımını sildi.

Dünya

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, İsrail’in Gazze'de bulunan el-Ehli Baptist Hastanesine yönelik saldırısının bir savaş suçu olduğunu bildirdi.

Dünya

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, İsrail'in El-Ehli Baptist Hastanesi saldırısındaki can kaybı ile Gazze genelindeki ölü sayısı güncelledi.

Dünya

UCM (Uluslararası Ceza Mahkemesi), Filistin’deki durumla ilgili soruşturma yürütüldüğünü, “hastane saldırısı” ile ilgili bildirimde bulunulabileceğini duyurdu.

Dünya

En az 500 kişinin ölümüne sebep olan İsrail’in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi saldırısında ABD yapımı MK-84 bombasının kullanılma ihtimali güçleniyor.

Dünya

İsrail'in dün Gazze'deki hastaneyi vurmasının bugün Netanyahu, İsrail'e gelen ABD Başkanı Joe Biden ile kameralar karşısına geçti. Konu hastane saldırısına...

Dünya

İsrail, Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'ni İslami Cihad roketinin vurduğu iddiasını yayınladığı sözde radar haritası grafiğinin kanıtladığını öne sürdü.

Dünya

Finlandiya, Letonya, Estonya ve Polonya'dan Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesine yönelik bombalı saldırıya sert kınama geldi.