Seçim maratonu devam ederken Afyon milletvekili CHP Afyon Belediye Başkan adayı Burcu Köksal hanım halka propaganda buluşmasında “Başkan olursam tüm partililere kapım açık biri hariç” diyerek Dem partili yani hdp li Kürtlere veya vatandaşlarımıza kapısını kapatacağını ilan etmiş.

Bu konuşma üzerine chp genel başkanı Özgür Özel nazikçe “Dili sürmüştür..” diyerek geçiştirmeye çalışmış; fakat Burcu hanım parti genel merkezine posta koyarcasına “Hayır dilim sürçmedi.” şeklinde konuşarak seçim arefesinde partisini zor duruma sokmuştur.

Hangi akla hizmet bir politikacı halkın bir kesimine kapıyı kapatır! Burcu Hanım Kılıçdaroğlu ekibinden. Hasbelkader oraya oturmuş vekil olmuş. Kerameti kendinden menkul bir tip. Şimdi de adeta CHP yerel belediye seçimlerinde başarısız olsun İstanbul’u kaybetsin, CHP başarısız olsun ve Kemal bey chp nin başına tekrar otursun diye yırtınmaktadır.

Tabii sinsi planı Sezen Ekrem İmamoğlu 7 Mart tarihinde “Dem partili ya da Kürt kardeşlerimize kapısını kapatan ya da kapatacak olan gitsin başka iş yapsın politikacı olmasın yahut siyaset yapacaklarsa başka partide yapsın.” Diyerek posta koymuş ve Burcu hanıma kapıyı göstermiştir.

İşte bu hamlesiyle Ekrem İmamoğlu bir lider olduğunu cümle aleme ispat etmiş ve yeni bir liderin doğuşunu müjdelemiştir kutlu milletimize..