El-Ehli Baptist Hastanesi Haberleri

el-Ehli Baptist Hastanesi haberleri ve güncel el-Ehli Baptist Hastanesi gelişmeleri, el-Ehli Baptist Hastanesi ile ilgili tüm video, el-Ehli Baptist Hastanesi fotoğrafları ve el-Ehli Baptist Hastanesi haberleri Ekran Haber - Son Dakika Haberleri, Güncel Haberler ve Günün Haberleri sitemizde


Dünya

Batının, insanlık ve savaş suçu işleyen İsrail’i aklama çabası sürüyor. Kanada, Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesini İsrail’in vurmadığını savundu.

Dünya

DMM, Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi'nin vurulması ile ilgili İsrail Devleti'nin resmi hesabından yapılan görüntülü manipülasyonu tespit etti.

Dünya

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun danışmanı Hananya Naftali, El-Ehli Baptist Hastanesi saldırısını İsrail'in yaptığına dair paylaşımını sildi.

Dünya

KKTC (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti), İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi’ne saldırısı sebebiyle 3 günlük milli yas ilan etti.

Dünya

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, İsrail’in Gazze'de bulunan el-Ehli Baptist Hastanesine yönelik saldırısının bir savaş suçu olduğunu bildirdi.

Dünya

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, İsrail'in El-Ehli Baptist Hastanesi saldırısındaki can kaybı ile Gazze genelindeki ölü sayısı güncelledi.

Kültür-Sanat

Sanat dünyasından ünlü isimler, İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi’ne saldırısına tepkisi sürüyor.

Dünya

En az 500 kişinin ölümüne sebep olan İsrail’in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi saldırısında ABD yapımı MK-84 bombasının kullanılma ihtimali güçleniyor.

Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İsrail’in Gazze’deki el-Ehli Baptist Hastanesi’ne saldırısını “Trajedi, korkunç bir olay ve felaket" olarak niteledi.

Dünya

İsrail'in saldırısında en az 500 kişinin öldüğü Gazze'de bulunan El-Ehli Baptist Hastanesindeki tahribat gün ışığıyla ortaya çıktı.

Dünya

İsrail, Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'ni İslami Cihad roketinin vurduğu iddiasını yayınladığı sözde radar haritası grafiğinin kanıtladığını öne sürdü.

Dünya

Hamas’tan yapılan açıklamada, Gazze'de bulunan El-Ehli Baptist Hastanesi katliamının sorumluluğunun doğrudan İsrail'e ait olduğunu bildirdi.